Lemon & Soda collectie
Het kledingmerk Lemon & Soda, een 100% Nederlands merk dat zijn oorsprong vond in de jaren '80. De eigentijdse collectie omvat een veelzijdig assortiment, waaronder T-shirts, polo's, sweatwear, shirts en blouses, fleecekleding, jackets en ondergoed. Lemon & Soda is uitgegroeid tot een merk dat zich richt op het luxere segment van promotiekleding en bedrijfskleding. Voor, tijdens en na de productie van de artikelen is er volop oog voor het milieu. De collectie van Lemon & Soda biedt ook daardoor een uitstekende basis om aan een duurzame samenleving te bouwen. De collectie van Lemon & Soda is op te delen in drie verschillende collecties: Workwear, Orginials en Deluxe. In totaal heeft Lemon & Soda nu vier verschillende collecties omdat Private Label als eigen collectie hierin wordt meegenomen.
Lemon & Soda Lemon&Soda Workwear
Lemon & Soda Lemon&Soda Workwear
Workwear
Zoals de naam al zegt richten wij ons met deze collectie op de workwear. De collectie bestaat uit comfortabele en representatieve werkkleding in hoogwaardige kwaliteiten voor iedere bedrijfstak. Het is een ruim assortiment van T-shirts tot en met jassen. Een ruime maatrange, veelal langere lengten en verkrijgbaar in zowel dames als heren modellen
Originals
Deze collectie bestaat uit tijdloze basics van een goede kwaliteit die een mooie basis vormen. De collectie bestaat uit bekende hardlopers zoals: iTee T-shirt, polosweater en de flag polo. De collectie bestaat uit T-shirts, polo’s, sweaters, shirts, underwear en een outwear collectie. Allemaal in de bekende Lemon & Soda kleuren.
Lemon & Soda Lemon&Soda DeLuxe
Lemon & Soda Lemon&Soda DeLuxe
Deluxe
Wat de naam al een beetje doet vermoeden hebben de artikelen in deze collectie net dat beetje meer. Meer comfort, meer kwaliteit en meer details. T-shirts met stretch, sweaters in een zware kwaliteit, polo’s met (andere) details en shirts in net wat meer fashion kleuren. Precies dat extra wat deze collectie Deluxe maakt.
Private Label eigen merk merch label
Private Label eigen merk merch label
Private Label
Met Private Label by Lemon & Soda kun je unieke artikelen of een complete bedrijfskledinglijn op maat samenstellen. Private Label by Lemon & Soda staat voor unieke en sprankelende designs; alle artikelen zijn met PMS ingeverfd. Je aanvraag wordt gevolgd door ons team van gekwalificeerde professionals: van offerte tot advies, samples en levering. Hun product expertise en kwaliteitscontrole worden ingezet in contact met fabrieken in het Verre Oosten, Midden-Oosten en Europa. Zo lever je het beste aan jouw klanten!